Tengoklah macam mana

Assalamualaikum,
 Hai, hello buat ape tu. Ha. ok. Lol tak pernah tau nak start pos macam mana. Selalunya part ni lah yang menyebabkan pengeposan <<perkataan ni wujud kan?- new post jadi lambat. Samalah macam bila kita nak buat karangan kan. Part pendahuluan tu Ya Allah lamanya fikir. Idea untuk isi dah melambak-lambak dah. Tapi ye lah kan tak semua orang macam ni. Hanya kanak2 uninspired macam saya ni je...huhuk.. acah down to earth

 Ok so far, life dekat UiTM Tapah is good. Assignments semua okay, takde yang susah sangat to handle. Everything can be done. Um, what more?... Friends? Duh~ yang ni takyah lah risau sebab kat sini semua peramah tahap artis ehhhh? Semua pemurah senyuman and suka membantu. Takde ape problem langsung lah senang cerita. Cuma homesick sikit lah kan. Haloh biasalah duduk U, berjauhan dengan rumah, parents ape semua. Kekadang adelah rasa nak nangis sikit. sikit je... heehehhehe.

 I'm only left with 7 weeks more for Interim and then I'll have a month break before Sem1 starts. Sem1 starts in September and time tu lah nanti akan ade segala peringkat umur, sebab senior pon dah start masuk balik. Sekarang ni tengah pray gila2 semoga I dapat masuk kolej Beta sebab Beta lah kolej yang plaing dekat dengan fakulti yes, I'm a lazy human . Kolej lain tersangatlah jauh especially Gama. Peh yang ni mmg kene bangun awal and gerak awal 15 minit kalau tak bawak basikal nak adeih~

 Takde ape sangat yang nak di-rant on kan sebenarnya sebab sekarang ni perut pon lapar, mata pon layu. Hari ni tak rest lagi sebab next week ade 3 assignments nak kena submit. Barai otak lol xP. Oh and orang tu dah balik sana and yeah, macam biaselah akan lost contact for like 10 months, pastu tengoklah kalau ingat each other lagi hahhaha ayat kejam . Ok roommate pon dah siap. Jom pergi cafe!!! Bye~ Adieu~~

Love,J❤

Comments

Popular posts from this blog

A New Start

Koku and test

"Tak Kenal Maka Tak Cinta"