Koku and test

Assalamualaikum,
 Hello and good evening! Ya Allah makin rajin pula meng-update blog ye lol. Nampak sangat bosan takde ape nak buat dekat kolej hahahha. Ok, first nak cerita pasal aktiviti ko-kurikulum semalam a.k.a koku je sebab malas nak taip panjang2. pemalas Ija ambil koku Kesatria Kembara and memang lega and puas hati sangat ambil koku tu sebab relax and En.Dazrul, yang ajar kitorang tu pon memang sempoi sangat. Almaklumlah belajar benda pasal perkkhemahan itu ini ape semua tu je. Tak macam ersatuan lain, dok kawad sana-sini tengah panas. hashtag tabahlah rakan-rakan . Nasib baik Ija daftar awal, tu yang dapat KK. Kalau tak,~ imagine me, kawad again lepas dah lama tinggal dah berhabuk. tulang pon dah mcm engsel karat. facepalm.


Ni semua tengah sibuk pasang pacak untuk fly. Time ni Bedaz (En.Dazrul a.k.a Abang Daz) suruh kitorang buat sendiri.

Guess which one is me?! Muahahhahahaha

Alhamdulillah semua reti pasang khemah :)

Ini acah representative group kitroang ah ni kahkahkah

Yup, that's Bedaz and itulah anak-anak Kesatria Kembara group A
 Oh and tengahari tadi, dengan secara tiba-tiba nya kitorang ade listening test for ELC (English). Semua macam ha? ha? ha?!!! Shocked, of course sebab kitorang tau lambat. Nak taknak, redha je lah. Dah selesai dah pon test tu. Alhamdulillah it was not as hard as I thought it would be. There were only 10 questions and I think I'm pretty confident with my answers hahahahah MashaAllah riak takabbur. Takdelah semua, ade satu soalan ni a bit confuse sebab jawapan ABC yang dia bagi lebih kurang sama. Let's pray and tawakkal :).

 I'm actually pretty busy this week. Tomorrow I have a test for CTU (P.Islam kind of). So, tonight I need to read notes for chapter 1 and 2 again for the Idk how many times I have read them because I am super  scared! I don't even know why. I mean, CTU is pretty much similar to PSI(syariah islam) and PQS(quran sunnah) yang Ija ambil time SPM dulu. Tapi entahlah.. Takut semacam. Doakan lah kejayaan saya ye awak awak semua. takut betul ni xP. Ok dah nak dekat maghrib~ Salam maghrib semua :)

Love,J❤

Comments

  1. wahhh I lastly join this kinda activity when I was standard 4, for the first and last! and now I am 21. hahaha lol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. standard 4?! wow thats really like looooong time ago xD

      Delete
  2. hi awak..baru sempat nak baca your blog....rindunya nak bercamping......^^

    ReplyDelete

Post a Comment

I love comments <3 Especially from you! Yes you!! >.<

Popular posts from this blog

A New Start

besok exam